هیچگاه شده که در موقعیتی قرار گیرید که از عظمت اینترنت شگفت زده شوید؟
اوایل سال 1378 که من در شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) شاغل بودم از طریق دوره آموزشی برگزار شده توسط بخش آی تی شرکت، با اینترنت آشنا شدم، ایمیل خودم را ایجاد کردم و آموختم که اینترنت بعنوان یک موتور جستجو می تواند برای اخذ اطلاعات و تحقیقات کمک حالم باشد. در برنامه کاری ام کاربرد اینترنت را خیلی محدود و تصادفی بعنوان یک ابزار جانبی می پنداشتم و حتی در مواقعی که جستجوها به نتایج مطلوب منجر نمی شد، برایم اوضاع ناخوشایند بود.
در اواخر سال 1378 همسرم که دانشجو رشته بهداشت محیط بود نیازمند آن بود که روی موضوعی با محوریت ملاحظات زیست محیطی یا بازیافت ضایعات مطالعه کند. پیشنهاد من به ایشان مطالعه بر نحوه تولید کود توسط کرمهای خاکی بود که در حال حاضر معروف به کود ورمی کمپوست هست. در آن زمان شرکتی آرژانتینی طی مذاکراتی، پیشنهاد سرمایه گذاری روی این موضوع را به معاونت صنایع غدایی و دامپروری شستا ارایه کرده بود و تنها اطلاعاتی که من داشتم مطالب مطروحه در یکی از جلسات بود و میدانستم که کرمها معروف به کرم قرمز واشنگتنی Washingtonian red worm هستند.
لذا شروع به جستجو در اینترنت کردیم و اطلاعات محدودی را در خصوص این فعالیت صنعتی جمع آوری نمودیم. اما اطلاعات حاصله بقدر کفایت نبود و سوالات زیادی بی پاسخ ماند. در یکی از سایتها متوجه شدیم نام علمی گروهی از کرمها که تولید کننده مواد اورگانیک می باشد، عبارت اسینا فتیدا Eisenia Fetida می باشد. طبیعتا بلافاصله واژه مذکور را جستجوکردیم.
هیچگاه شده که در موقعیتی قرار گیرید که از عظمت اینترنت شگفت زده شوید؟ اوایل سال 1378 که من در شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) شاغل بودم از طریق دوره آموزشی برگزار شده توسط بخش آی تی شرکت، با اینترنت آشنا شدم، ایمیل خودم را ایجاد کردم و آموختم که اینترنت بعنوان یک موتور جستجو می تواند برای اخذ اطلاعات و تحقیقات کمک حالم باشد. در برنامه کاری ام کاربرد اینترنت را خیلی محدود و تصادفی بعنوان یک ابزار جانبی می پنداشتم و حتی در مواقعی که جستجوها به نتایج مطلوب منجر نمی شد، برایم اوضاع ناخوشایند بود. در اواخر سال 1378 همسرم که دانشجو رشته بهداشت محیط بود نیازمند آن بود که روی موضوعی با محوریت ملاحظات زیست محیطی یا بازیافت ضایعات مطالعه کند. پیشنهاد من به ایشان مطالعه بر نحوه تولید کود توسط کرمهای خاکی بود که در حال حاضر معروف به کود ورمی کمپوست هست. در آن زمان شرکتی آرژانتینی طی مذاکراتی، پیشنهاد سرمایه گذاری روی این موضوع را به معاونت صنایع غدایی و دامپروری شستا ارایه کرده بود و تنها اطلاعاتی که من داشتم مطالب مطروحه در یکی از جلسات بود و میدانستم که کرمها معروف به کرم قرمز واشنگتنی Washingtonian red worm هستند.
لذا شروع به جستجو در اینترنت کردیم و اطلاعات محدودی را در خصوص این فعالیت صنعتی جمع آوری نمودیم. اما اطلاعات حاصله بقدر کفایت نبود و سوالات زیادی بی پاسخ ماند. در یکی از سایتها متوجه شدیم نام علمی گروهی از کرمها که تولید کننده مواد اورگانیک می باشد، عبارت اسینا فتیدا Eisenia Fetida می باشد. طبیعتا بلافاصله واژه مذکور را جستجوکردیم.بلافاصله پس از اینکه دکمه اینتر را روی کیبرد فشار دادم، گویی دریایی از اطلاعات شامل روشهای تولید، بیماریها، آفت ها، انواع محصولات مستقیم و جانبی، طرح توجیه فنی - اقتصادی، فهرست فعالین صنعت و ... در اختیار ما قرار گرفت. برای من این لحظه، لحظه ای شگفت انگیز بود. تا آن زمان هرگز چنین چیزی را تجربه نکرده بودم و هرگز آن لحظات را فراموش نمی کنم.